You are here:

Autoavaluaci per mitj d'una estratgia de blended-learning per a millorar el rendiment en una assignatura de comptabilitat
ARTICLE

, , , University of Granada (UGR)

RUSC. Universities and Knowledge Society Journal Volume 11, Number 2, ISSN 1698-580X Publisher: Universitat Oberta de Catalunya, University of New England

Abstract

L'assignatura Comptabilitat general s'imparteix en cinc titulacions de grau que s'ofereixen a la Facultat de Cincies Econmiques i Empresarials de la Universitat de Granada. Els professors de l'assignatura han generat, coordinadament, materials educatius en lnia associats a una metodologia que permet que els estudiants facin cada any activitats d'autoavaluaci semblants a les que hi ha disponibles en l'assignatura en la seva avaluaci per a aconseguir el ttol de grau. Seguint la metodologia d'aprenentatge mixt (blended-learning), que combina tcniques d'ensenyament presencials amb l's d'eines TIC, els estudiants treballen en la matria i milloren els seus resultats acadmics. Aquest curs s'han consultat estudiants de dos dels graus sobre la satisfacci general en l's de la plataforma. Dels resultats obtinguts, en podem destacar la valoraci positiva dels estudiants pel que fa a la utilitat de les activitats plantejades per mitj de la plataforma i el seu inters; tamb cal ressenyar la correlaci positiva trobada entre l'accs a la plataforma i les qualificacions en els exercicis d'autoavaluaci, i la qualificaci final de l'assignatura.

Citation

Gmiz Snchez, V., Montes Soldado, R. & Prez Lpez, M. (2014). Autoavaluaci per mitj d'una estratgia de blended-learning per a millorar el rendiment en una assignatura de comptabilitat. RUSC. Universities and Knowledge Society Journal, 11(2),. Universitat Oberta de Catalunya, University of New England. Retrieved December 9, 2019 from .

Keywords

References

View References & Citations Map

These references have been extracted automatically and may have some errors. Signed in users can suggest corrections to these mistakes.

Suggest Corrections to References