You are here:

Xarxes d'aprenentatge per a millorar la reflexi: elements clau per al disseny d'una xarxa reflexiva
ARTICLE

, Autonomous University of Mexico City

RUSC. Universities and Knowledge Society Journal Volume 11, Number 1, ISSN 1698-580X Publisher: Universitat Oberta de Catalunya, University of New England

Abstract

Els beneficis de la prctica reflexiva per a professionals que tracten amb entorns complexos han estat mpliament documentats. Alhora, van sorgint diferents tipus de xarxes d'aprenentatge (XA) com a alternativa prometedora per a donar suport a l'aprenentatge al llarg de la vida. Aquest article analitza com es poden fer servir les XA per a donar suport a la prctica professional reflexiva i alhora contribuir al desenvolupament de la reflexi en individus i grups d'alumnes. Com a punt de partida per a un estudi d'investigaci en curs, es presenta aqu un model provisional per al disseny d'una xarxa reflexiva (XR). Una xarxa reflexiva s un tipus de xarxa d'aprenentatge que inclou caracterstiques addicionals per a promoure el desenvolupament d'aptituds de reflexi. Aquest article inclou la descripci d'un model de procs reflexiu, una llista d'aptituds reflexives, un grup d'elements clau per al sistema de suport pedaggic d'una xarxa reflexiva i algunes consideracions sobre els reptes que cal afrontar a l'hora d'aplicar aquest model i investigar-ne l'eficcia.

Citation

Garcia Cardenas, D. (2014). Xarxes d'aprenentatge per a millorar la reflexi: elements clau per al disseny d'una xarxa reflexiva. RUSC. Universities and Knowledge Society Journal, 11(1), 32-48. Universitat Oberta de Catalunya, University of New England. Retrieved March 31, 2020 from .

Keywords

References

View References & Citations Map

These references have been extracted automatically and may have some errors. Signed in users can suggest corrections to these mistakes.

Suggest Corrections to References