You are here:

Perspectiva social de l’e-learning en el marc del sistema educatiu nacional
ARTICLE

RUSC. Universities and Knowledge Society Journal Volume 1, Number 1, ISSN 1698-580X Publisher: Universitat Oberta de Catalunya, University of New England

Abstract

En la seva conferncia, Tapio Varis analitza l's i el progrs de l'e-learning en el sistema educatiu europeu. Comena expressant la necessitat que l'mbit universitari combini els mtodes de treball tradicionals i les noves tecnologies, unes noves tecnologies, aix s, que ja formen part de la nostra vida quotidiana. Segons ell, aix s important des d'un punt de vista tant nacional com internacional. Tanmateix, el professor Varis pensa igualment que l'entorn educatiu europeu ha de conservar les identitats i tradicions culturals juntament amb l's de les noves tecnologies, i advoca tamb per la unificaci dels criteris educatius a tot Europa. Posteriorment analitza l'escassa presncia de l'e-learning tant en l'mbit universitari com en el sistema educatiu en conjunt, i es demana si l'ensenyament secundari proporciona als estudiants les habilitats necessries per a fer front a la societat actual. En conseqncia, cal un suport ms decidit a professors tant universitaris com d'ensenyament mitj perqu puguin posar en marxa aquests canvis. A tall de conclusi, el professor Varis assenyala que sn les universitats, com a provedors d'informaci a escala nacional i local, les que haurien d'encapalar l'ensenyament de les noves tecnologies, ats que l'e-learning ha esdevingut l'nic mtode que permet intercanviar coneixement en la societat moderna.

Citation

Varis, T. (2004). Perspectiva social de l’e-learning en el marc del sistema educatiu nacional. RUSC. Universities and Knowledge Society Journal, 1(1),. Universitat Oberta de Catalunya, University of New England. Retrieved January 18, 2022 from .

Keywords